Our Story

Wat voor ons, twee "niet stil kunnen zittende" kerels begon als hobby, groeit ondertussen uit tot een mooi bedrijfje waar we ons volledig in kunnen geven en samen ideƫen kunnen uitwerken voor onze klanten.

Ik, Tim Boeckxstaens, speelde al langer met de gedachte om de bestickeringen die op mijn dagelijkse taak werden gedaan zelf gaan te doen. Door een te drukke dagtaak werd dit enkele keren terug aan aan de kant geschoven tot op een dag ik samen met Steven Kelchtermans weer maar eens iets in elkaar aan het knutselen waren dat we ergens gezien hadden. Toen ik Steven vertelde wat erin mijn hoofd speelde was hij direct verkocht om mee in de boot te stappen.

Na wat opzoek werk en bezoeken her en der werd onze eerste plotter aangeschaft en vertrokken we de Sign wereld in. Ondertussen werd onze hobby plotter reeds vervangen door een professionele machine (Mimaki) waardoor we weer meer mogelijkheden krijgen. Wat wij hoog in het vaandel dragen is dat we zeer dicht bij onze klanten willen staan. Wij willen graag onze tijd investeren door te luisteren en voostellen te doen om samen tot een mooi eindresultaat te komen waardoor onze klanten het maximum rendement uit hun investering te halen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren